Kategorier

Ting som får meg til å smile

Jeg er ikke et menneske som slenger rundt meg med komplimenter, eller kaster meg på positivitetstrender eller den typen aktiviteter. Og det er sjelden at jeg er veldig fornøyd med f.eks klær jeg har kjøpt, fordi jeg – som de fleste andre – ikke passer inn i kleshenger-figuren.

Så når det er sagt, så blir alt så mye bedre når man treffer 100% blink på kjøp.

Jeg er ikke spesielt høy (max 163 cm), men jeg er ikke liten av den grunn. I og med at jeg har trent vekter i praktisk talt 20 år snart, så har jeg veldig godt utviklede muskler. See… når det gjelder lårene så kan det bli et problem. Og da tenker jeg på ytterjakker. De fleste ytterjakker for kvinner er laget merkelig.. for de kan være omfangsrik over hoftene (hvilket jeg ikke er), men når det kommer ned mot lårene så blir de smale. Og tidligere jakker.. når jeg f.eks setter meg inn i en bil og ikke setter meg inn på «finmåten».. så flipper jakkene opp om de har knapper, eller ruller seg rundt lårene og rumpa.. og når jakken er «trang» over lårene i utgangspunktet, så er det et problem (ja, for jeg liker lengere jakker).

Så jeg har begynt å kjøpe klær fra produsenter som tar hensyn til at mange kropper har muskler og fett på seg, i tillegg til bein. Og jeg kjøpte ytterjakke fra Zizzi.no.. og den er ordentlig vid rundt lårene. Jeg mener.. jeg kunne gått ut i spagaten.. uten at det hadde blitt et problem. Og jeg griper meg selv i å svinge på jakken hele tiden, fordi jeg er så fornøyd over å endelig ha PLASS til å røre på beina, uten at lårene blir et problem. Ser sikkert litt skrullete ut, men det driter jeg litt i. Jeg har en ytterjakke jeg kan BEVEGE meg i. Halleluja. Fortsetter det sånn, så vurderer jeg å bli … nei ikke helt.. men jeg vurderer å late som om jeg er religiøs i noen sekunder. 😀

Stengt for kommentarer