En liten heads-up

No pun intended 🙂

Men for noen dager siden hadde jeg det igjen.
En «Eksploderende hode»-opplevelse.
Jeg er litt fascinert over hvor ulike de er fra gang til gang.

Nå skal det sies at jeg ikke har hatt disse veldig ofte. I løpet av mine flere tiår på jorda, så har jeg kanskje opplevd det 5-6 ganger.
Men anyways… Den siste opplevelsen:

Jeg hadde lagt meg, men slet med å sovne pga en kranglete rygg. Så jeg rullet meg til slutt over på ryggen for å forsøke og finne en behagelig liggestilling. Og nesten umiddelbart så «hørte» jeg først et kraftig drønn.. påfulgt av en følelse av en trykkbølge fra innsiden.
Dernest så «hører» jeg lyden av bøker med myk perm bli sluppet i gulvet … et sted i nærheten. Og jeg fikk en følelse av å befinne meg inne i et stort lokale.. av typen lagerbygning.. med høyt under taket og metallvegger.

Jeg var trøtt, så jeg ble bare irritert, og rullet over på siden for å slippe flere slike opplevelser, og sovna deretter av. Så det var ingen voldsom opplevelse. Men jeg har lagt merke til at den følelsen av trykkbølge fra innsiden ser ut til å stamme fra nesten helt bak i hodet, på høyre side..

Selv om det er irriterende der og da, så er det likevel en fascinerende opplevelse. Og siden de forekommer veldig sjeldent for min del, så er det heller ingen grunn til bekymring. 🙂