Kategorier

Drømmenes kaosprinsipp

Noen ganger er det vanskelig å i det hele tatt bli klok på det man drømmer. Og på et plan irriterer det meg, for jeg er konstruert slik at jeg har et behov for å forstå ting ned til minste kvark. Også har du drømmer, som står der og peker nese til meg og bare glimtvis gir meg innsikt i hva det er de _egentlig_ forsøker å si.

Like før jeg våknet i morges drømte jeg at jeg – plutselig – kunne telekinese. Det var en nedtur å våkne og innse at det var IKKE tilfelle.

Men så har du tannhjulene der inne som pirker borti bevisstheten min.
Hva betyr nå det? Telekinese? Verdt å merke seg at jeg brukte ikke DET ordet i drømmene.. jeg tror jeg beskrev det som «kan flytte ting med tankene».

Jeg har landet på at det handler om at det jeg tenker på øver en større innflytelse på hverdagen min enn det jeg egentlig tror det gjør, og at det kan ha sterkere.. kraft.. om du vil. Noen ganger er ting enklere å oppnå enn man tror?

Men ok.. det er greit. Tanker har en effekt på livet mitt. Duh. Men HVA spesifikt? For jeg husker ikke noe annet enn at jeg fikk hvite tyggisbiter (som ikke var tygget fra før – mind you) til å fly ut av et skap. Og jeg skvatt så til at jeg våkna av det. Ikke tygg på ting, bare gjør det… kanskje.. men hva da? Og hva hadde de i et gammeldags vitrinskap å gjøre? Har jeg «hemmeligheter» gjemt vekk i gamle skap.. som skjelett i skapet.. og pynter på det hvis jeg nærmer meg tanken?

See.. jeg bare filosoferer… jeg vet hva jeg tenkte på FØR jeg sovnet. Det finnes dem som mener at det vanligvis er det man drømmer MEST om… natten etter.

Men i og med at jeg ikke husker mer av drømmen.. så leter jeg litt i blinde. Telekinese du.. hadde vært kult å kunne.. men jeg blir frustert over at jeg syntes MINE drømmer er kaotiske. Ja, vitrinskapet var mørkebrunt/rødbrunt. Og stod inne i en låve… stuet vekk, inne i en gammel låve. Det var ingen dyr der, bare mange gamle møbler stablet rundt omkring. Ah.. alt man stuer vekk i tankene sine.

Sånn går no dagan… eller rettere sagt.. nettene.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.